მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ბურვაკი ქინძით, ნიგვზითა და აჯიკით - ქართული სამზარეულო / burvaki qindzit, nigvzita da ajikit - qartuli samzareulo
2018-04-18, 5:38 PM |
შემადგენლობა:
1 კგ. ბურვაკის ხორცი
200 გრ. ნიგოზი
10 გრ. ნიორი
30 გრ. წითელი აჯიკა
ძმარი, მარილი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი გემოვნებით
მომზადების წესი:
ბურვაკის ხორცი მარილიან წყალში მოვხარშოთ,გავაციოთ,მოვაშოროთ ძვლები და დავჭრათ.
ნიგოზი და ნიორი გავატართ ხორცსაკეპში, დავუმატოთ აჯიკა, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი,
მარილი, ძმარი. თუ საკმაზი მშრალი გამოგვივა, დავამატოთ ცოტა გადადუღებული წყალი .
საკმაზი ორივე მხრიდან წავუსვათ მოხარშული ბურვაკიხ ხორცს.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |