Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ბურვაკი ქინძით, ნიგვზითა და აჯიკით - ქართული სამზარეულო / burvaki qindzit, nigvzita da ajikit - qartuli samzareulo
2018-04-18, 5:38 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კგ. ბურვაკის ხორცი
200 გრ. ნიგოზი
10 გრ. ნიორი
30 გრ. წითელი აჯიკა
ძმარი, მარილი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი გემოვნებით

მომზადების წესი:
ბურვაკის ხორცი მარილიან წყალში მოვხარშოთ,გავაციოთ,მოვაშოროთ ძვლები და დავჭრათ.
ნიგოზი და ნიორი გავატართ ხორცსაკეპში, დავუმატოთ აჯიკა, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი,
მარილი, ძმარი. თუ საკმაზი მშრალი გამოგვივა, დავამატოთ ცოტა გადადუღებული წყალი .
საკმაზი ორივე მხრიდან წავუსვათ მოხარშული ბურვაკიხ ხორცს.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: ბურვაკის ხორცი, burvakis xorci, ქართული კერძება, qartuli kerdzebi, ქართული კერძი, ქართული სამზარეულო, burvakis khorci, qartuli kerdzi, qartuli samzareulo ნანახია: 1103 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]