Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

კალმახი ბროწეულის სოუსით / kalmakhi brotseulis sousit - ratatui.me
2018-04-11, 1:46 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 კალმახი
1 დიდი ბროწეული
1 ს.კ. ნიგოზი, დაფქული
1 პატარა თავი წითელი ხახვი
4-5 ღერი ქინძი
შავი პილილი
მარილი

მომზადების წესი:
თევზს წავუსვათ მარილი და შევწვათ ტაფაზე ორივე მხრიდან.

გარჩეული ბროწეულის მარცვლებიდან გამოვწუროთ წვენი. ამის გაკეთება ადვილია ბლენდერში: ჩავყრით მარცვლებს, რამდენჯერმე დავაბზრიალებთ, შემდეგ კი გადავწურავთ, რათა კურკები არ მიჰყვეს. ხახვი წვრილად დავჭრათ ან ბლენდერშივე დავაქუცმაცოთ.

ბროწეულის წვენს შევურიოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ნიგოზი, ხახვი, მარილი და პილპილი.

შემწვარ თევზს, ცხელსვე მოვასხათ სოუსი, მათ შორის შიგნიდანაც. ან შესაძლოა შეწვის შემდეგ ფილე გამოვარჩიოთ და ისე მოვასხათ სოუსი. დავაცადოთ რამდენიმე წუთი და მივირთვათ თბილი. უგემრიელესია.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: brotseulis tsveni, კალმახი, სოუსი, sousi, sousebi, kalmaxi, broweulis wveni, ბროწეულის წვენი, kalmakhi, ბროწეულის სოუსი ნანახია: 831 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]