Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

საზაფხულო გამაგრილებელი დესერტის პანა კოტას რეცეპტი / sazafkhulo gamagrilebeli desertis pana kotas recepti
2015-07-17, 1:46 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
150 მლ. ნაღები
150 მლ. იოგურტი (უარომატო)
3 ს/კ შაქარი
20 გრ. ჟელატინი

მომზდების წესი:
1. დაასხით ჟელატინს მდუღარე წყალი და გააჩერეთ.

2. პატარა ზომის ქვაბში ჩაასხით ნაღები და დაუმატეთ შაქარი, დადგით ნელ ცეცხლზე. მიღებული მასა მიიყვანეთ ადუღებამდე, თან ურიეთ, რომ შაქარი ბოლომდე გადნეს. გადმოდგით ქვაბი ქურიდან და დაუმატეთ წინასწარ მომზადებული ჟელატინი. აურიეთ კარგად და მიღებული მასა ბოლომდე გააგრილეთ.

3. ამასობაში კი იოგურტი მიქსერით ათქვიფეთ. როცა ნაღების მასა სრულად გაგრილდება, შეურიეთ ათქვეფილი იოგურტი.

4. ჩაასხით პანა კოტა ფორმებში, შედგით და დატოვეთ მაცივარში 6 საათის განმავლობაში.

5. ამ დროის გასვლის შემდეგ გადმოაბრუნეთ მზა პანა კოტა თეფშზე და ზემოდან სასურველი ხილის მურაბა ან სიროფი მოასხით.

გემრიელად მირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: sachmeli, რეცეპტი რეცეპტები, mzareuli, kulinaria, recepti, საკვები, კულინარია მზარეული, receptebi, sakvebis momzadeba, საჭმლის მომზადება ნანახია: 1301 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]