Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

პამიდორი კორეულად / pamidori koreulad
2015-07-17, 1:39 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 კგ. მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი
4 ცალი ბულგარული წიწაკა
2 თავი ნიორი
2 ცალი წითელი ცხარე წიწაკა
მწვანილი

შესაკმაზად:

100 გრ. ძმარი
100 გრ. მცენარეული ზეთი
100 გრ. შაქარი
2 ს/კ მარილი

მომზდების წესი:
1. წიწაკა, ნიორი და 2 ცალი წითელი ცხარე წიწაკა გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მოურიეთ.
2. დაჭერით მწვანილი.
3. სამ-ლიტრიან ქილაში ფენებად ჩააწყვეთ დაჭრილი პომიდორი, ბოსტნეულის მასა და მწვანილი. დააფარეთ ქილას თავსახური და შედგით მაცივარში თავდაყირა. ამ “ხრიკით” 8 საათის შემდეგ კერძის ზედა ნაწილი მზად იქნება. შემდეგ უკვე შეგიძლიათ ჩვეულებრივ, წაღმა მდგომარეობაში შეინახოთ.

საღამოს გაკეთებული პამიდორი კორეულად დილას უკვე მზადაა!

მომდევნო დღეს ბევრად გემრიელია!

გემრიელად მირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: sachmeli, რეცეპტი რეცეპტები, mzareuli, kulinaria, recepti, საკვები, კულინარია მზარეული, receptebi, sakvebis momzadeba, საჭმლის მომზადება ნანახია: 1434 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]