Загрузка...
პამიდორი კორეულად / pamidori koreulad - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

პამიდორი კორეულად / pamidori koreulad


2015-07-17, 1:39 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 კგ. მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი
4 ცალი ბულგარული წიწაკა
2 თავი ნიორი
2 ცალი წითელი ცხარე წიწაკა
მწვანილი

შესაკმაზად:

100 გრ. ძმარი
100 გრ. მცენარეული ზეთი
100 გრ. შაქარი
2 ს/კ მარილი

მომზდების წესი:
1. წიწაკა, ნიორი და 2 ცალი წითელი ცხარე წიწაკა გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მოურიეთ.
2. დაჭერით მწვანილი.
3. სამ-ლიტრიან ქილაში ფენებად ჩააწყვეთ დაჭრილი პომიდორი, ბოსტნეულის მასა და მწვანილი. დააფარეთ ქილას თავსახური და შედგით მაცივარში თავდაყირა. ამ “ხრიკით” 8 საათის შემდეგ კერძის ზედა ნაწილი მზად იქნება. შემდეგ უკვე შეგიძლიათ ჩვეულებრივ, წაღმა მდგომარეობაში შეინახოთ.

საღამოს გაკეთებული პამიდორი კორეულად დილას უკვე მზადაა!

მომდევნო დღეს ბევრად გემრიელია!

გემრიელად მირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: sachmeli, რეცეპტი რეცეპტები, mzareuli, kulinaria, recepti, საკვები, კულინარია მზარეული, receptebi, sakvebis momzadeba, საჭმლის მომზადება
ნანახია: 322 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0