მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
პამიდორი კორეულად / pamidori koreulad
2015-07-17, 1:39 PM |
შემადგენლობა:
2 კგ. მსხვილ ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი
4 ცალი ბულგარული წიწაკა
2 თავი ნიორი
2 ცალი წითელი ცხარე წიწაკა
მწვანილი
შესაკმაზად:
100 გრ. ძმარი
100 გრ. მცენარეული ზეთი
100 გრ. შაქარი
2 ს/კ მარილი
მომზდების წესი:
1. წიწაკა, ნიორი და 2 ცალი წითელი ცხარე წიწაკა გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, მოურიეთ.
2. დაჭერით მწვანილი.
3. სამ-ლიტრიან ქილაში ფენებად ჩააწყვეთ დაჭრილი პომიდორი, ბოსტნეულის მასა და მწვანილი. დააფარეთ ქილას თავსახური და შედგით მაცივარში თავდაყირა. ამ “ხრიკით” 8 საათის შემდეგ კერძის ზედა ნაწილი მზად იქნება. შემდეგ უკვე შეგიძლიათ ჩვეულებრივ, წაღმა მდგომარეობაში შეინახოთ.
საღამოს გაკეთებული პამიდორი კორეულად დილას უკვე მზადაა!
მომდევნო დღეს ბევრად გემრიელია!
გემრიელად მირთვით!
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |