მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ბადრიჯანი ყველით / badrijani kvelit
2014-05-18, 5:00 PM |
შემადგენლობა:
1 კგ. ბადრიჯანი
400 გ. ყველი
4 ცალი კვერცხი
200 გ. კარაქი
400 გ. არაჟანი
1 კონა პიტნა
მარილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი:
საშუალო ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათ ჰაერღუმელში. ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფხვნილი ყველი, დაჭრილი პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |