Загрузка...
ბადრიჯანი ყველით / badrijani kvelit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ბადრიჯანი ყველით / badrijani kvelit


2014-05-18, 5:00 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კგ. ბადრიჯანი
400 გ. ყველი
4 ცალი კვერცხი
200 გ. კარაქი
400 გ. არაჟანი
1 კონა პიტნა
მარილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
საშუალო ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათ ჰაერღუმელში. ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფხვნილი ყველი, დაჭრილი პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, მზარეული, რეცეპტი, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, recepti, receptebi, gemrieli kerdzebi sakvebi sachmeli, გემრიელი კერძები საკვები საჭმელი
ნანახია: 304 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0