Загрузка...
ფოლგაში გამომცხვარი ორაგული / folgashi gamomckhvari oraguli - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ფოლგაში გამომცხვარი ორაგული / folgashi gamomckhvari oraguli


2014-04-19, 4:58 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 კბილი ნიორი
2-3 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
3/4 ჩაის კოვზი გამხმარი რეჰანი
1/2 ჩაის კოვზი მარილი ან უფრო მეტი გემოვნებით
1 ჩაის კოვზი დაფქული შავი წიწაკა
2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
1 სუფრის კოვზი ოხრახუში
2 ფილე ორაგული

მომზადების წესი:
1. დააქუცმაცეთ 2 კბილი ნიორი. დაჭერით იმდენი ოხრახუში, რომ გამოგივიდეთ 1 სუფრის კოვზი.

2. ჩაასხით ზეითუნის ზეთი საშუალო ზომის თასში. ჩაუმატეთ დაქუცმაცებული ნიორი და ოხრახუში. ჩაყარეთ გამხმარი რეჰანი, მარილი და შავი წიწაკა. ბოლოს ჩაასხით ახლადგამოწურული ლიმონის წვენი და ეს ყველაფერი კარგად შეურიეთ ერთმანეთს.

3. მოათავსეთ ორაგულის ფილე პატარა კონტეინერში(გააცალეთ კანი თევზის მძაფრი გემოს შესამცირებლად) და მოასხით მომზადებული მარინადი. გადააფარეთ კულინარიული ცელოფანი და შედგით მაცივარში 35-45 წუთით. იმისათვის, რომ თევზი კარგად გაიჟღინთოს, ხშირ-ხშირად გადააბრუნეთ ხოლმე.

4. გააცხელეთ ღუმელი 190C გრადუსამდე (375F). დაალაგეთ თითოეული ფილე იმხელა ალუმინის ფოლგაზე, რომ ეყოს შესაფუთად. დაალაგეთ შეფუთული მარინირებული ორაგულის ფილეები საცხობ ლანგარზე და აცხვეთ 35-45 წუთის განმავლობაში.

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: kulinaruli recepti, კულინარია, მზარეული, Кулинария culinary, kulinariuli receptebi, გემრიელი რეცეპტები, mzareuli, kulinaria, receptebi
ნანახია: 400 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0