მასალა: 4 კვერცხი, 150 გ. კარაქი, 100 გ. სუფთა შოკოლადი, 200 გ. ნიგოზი, 1 ჭიქა შაქის პუდრა, ვანილი. კარაქი და შოკოლადი გავადნოთ ჯამში ერთად და გავაციოთ. მოვხალოთ ნიგოზი, დავჭრათ ძალიან თხლად და წვრილად. 4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ მაგრა, როგორც ბეზე, დავუმატოთ შაქარი, ვანილი, ავთქვიფოთ, შემდეგ დავუმატოთ კვარცხის გულები და ისევ ავთქვიფოთ მიქსერით. მივიღებთ გოგლი–მოგლს, რომელსაც უნდა დავუმატოთ გაციებული კარაქი და შოკოლადი. ვთქვიფოთ მანამდე სანამ მასა არ გახდება ყავისფერი, შემდეგ ჩავაყაროთ ნიგოზი ავურიოთ და მიღებული მასა გადავიღოთ შუშის პატარა ჭიქებში, შევდგათ საყინულეში და გავაციოთ.