Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ალუბლის ღვეზელი / alublis gvezeli
2014-04-19, 4:42 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
3 ჩაის ჭიქა პურის ფქვილი
3 ცალი კვერცხი
2 ჩაის ჭიქა შაქარი
1 ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი
1 ჩაის კოვზი რომი ან კონიაკი
2 ჩაის ჭიქა კურკაგამოცლილი ალუბალი

მომზადების წესი:
პურის ფქვილი, კვერცხი, 1 ჩაის ჭიქა შაქარი და 1 ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი მოვზილოთ და გავაკეთოთ ფხვიერი ცომი. გავათხელოთ ცომი თითის სისქეზე და დავდოთ ერბოწასმულ ტაფაზე. ამოვუწიოთ კიდეები. ზედ დავაყაროთ ერთმანეთში არეული 1 ჩაის ჭიქა შაქარი და 2 ჩაის ჭიქა კურკაგამოცლილი ალუბალი. ზევიდან მსხვილკბილიანი სახეხით მოვახეხოთ ცოტაოდენი მორჩენილი ცომი და შევდგათ ცხელ აირღუმელში გამოსაცხობად. 30-40 წუთში ღვეზელი მზად იქნება.

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: kulinaruli recepti, კულინარია, მზარეული, Кулинария culinary, kulinariuli receptebi, გემრიელი რეცეპტები, mzareuli, kulinaria, receptebi ნანახია: 1537 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]