Загрузка...
ალუბლის ღვეზელი / alublis gvezeli - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ალუბლის ღვეზელი / alublis gvezeli


2014-04-19, 4:42 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
3 ჩაის ჭიქა პურის ფქვილი
3 ცალი კვერცხი
2 ჩაის ჭიქა შაქარი
1 ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი
1 ჩაის კოვზი რომი ან კონიაკი
2 ჩაის ჭიქა კურკაგამოცლილი ალუბალი

მომზადების წესი:
პურის ფქვილი, კვერცხი, 1 ჩაის ჭიქა შაქარი და 1 ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი მოვზილოთ და გავაკეთოთ ფხვიერი ცომი. გავათხელოთ ცომი თითის სისქეზე და დავდოთ ერბოწასმულ ტაფაზე. ამოვუწიოთ კიდეები. ზედ დავაყაროთ ერთმანეთში არეული 1 ჩაის ჭიქა შაქარი და 2 ჩაის ჭიქა კურკაგამოცლილი ალუბალი. ზევიდან მსხვილკბილიანი სახეხით მოვახეხოთ ცოტაოდენი მორჩენილი ცომი და შევდგათ ცხელ აირღუმელში გამოსაცხობად. 30-40 წუთში ღვეზელი მზად იქნება.

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: kulinaruli recepti, კულინარია, მზარეული, Кулинария culinary, kulinariuli receptebi, გემრიელი რეცეპტები, mzareuli, kulinaria, receptebi
ნანახია: 484 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0