Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

კომში / komshi

კომშები გავჭრათ შუაზე, გულები ამოვაცალოთ, ამოვჭრათ და მოვათავსოთ კომშებში შაქარში არეული გატარებული ნიგოზი ან თხილი. შევდგათ გახურებულ ღუმელში, ვიდრე არ დარბილდება. გავაცივოთ, მოვრთოთ კრემით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2014-04-18, 11:45 AM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: Кулинария culinary, მზარეული, კულინარია, kulinaruli recepti, kulinariuli receptebi, გემრიელი რეცეპტები, mzareuli, kulinaria, receptebi, kulinari
ნანახია: 1267 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]