მთვრალი ალუბლები / mtvrali alublebi
| 2014-04-18, 11:43 AM |
ცომი: 4 კვერცხი 2ჭ. შაქარი 1 ჭ. მაწონი ან არაჟანი 200 გრ. შერბილებული კარაქი სოდა ძმრით, ვანილი, მარილი 5 ს.კ. კაკაო, 3 ჭ. ფქვილი კრემი: 1 ქ. მოხარშული სგუშონი 200 გრ. კარაქი, 2 ს.კ. უნალექო ყავა ცომი მოვამზადოთ აღნიშნული თანმიმდევრობით და გამოვაცხოთ ცხელ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე. ბისკვიტი გავჭრათ შუაზე, დავნამოთ ალუბლის წვენით + 3 კ. კონიაკი + 5 ჩ. კ. მაგარი ჩაის ნაყენი. წავუსვათ კრემი , მოვაყაროთ ალუბალი (შეიძლება კომპოტიც) შემდეგ მეორე ფენასაც წავუსვათ კრემი და დავაწყოთ ლამაზად ალუბალი, ან გვერდების ჩამონაჭრები.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: Кулинария culinary, მზარეული, კულინარია, kulinaruli recepti, kulinariuli receptebi, გემრიელი რეცეპტები, mzareuli, kulinaria, receptebi, kulinari
|
ნანახია: 2111 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]