მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
წიწიბურის კატლეტი (kulinaria, mzareuli, receptebi)
2013-03-29, 4:39 PM |
შემადგენლობა:
300-400 გრამი წიწიბურა
3 ცალი საშ. ზომის კარტოფილი
1 წითელუ ბულგარული წიწაკა
1 მწვანე ბულგარული წიწაკა
1/5 სტაფილო
ქინძი, ოხრახუში, 2 ცალი ხახვი, 2 კბილი ნიორი
მომზადების წესი:
მომზადების წესი, ხორცის კატლეტის მომზადების იდენტურია. მოვხალოთ და შემდეგ მოვხარშოთ წიწიბურა. მოხარშვის და გაგრილების შემდეგ აუცილებელია გავწუროთ წიწიბურა. ხორცის გასატარებელ მანქანაში წიწიბურასთან ერთად გავატაროთ ზემოთ მოცემული ინგრედიენტები. შევაგემოთ წითელი წიწაკით, ცოტაოდენი ხმელი ქინძით, უცხო სუნელით, ცოტაოდენი ზაფრანით , მარილით და ასევე შეგიძლიათ ცოტაოდენი სვანური მარილი.
ამოავლეთ საფანელში და შეწვით ზეითუნის ზეთში საშუალო ცეცხლზე.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |