მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში (სამარხვო) / yvavilovani kombosto bajeshi (samarxvo) - samarkhvo sufra, kulinaria, mzareuli, receptebi
2014-03-05, 1:43 PM |
შემადგენლობა:
1 კგ. ყვავილოვანი კომბოსტო
1,5 ჩაის ჭიქა ნიგოზი
4-5 კბილი ნიორი (შეიძლება უფრო ნაკლებიც)
სამ–სამი ძირი მწვანილი, წიწაკა, მარილი, ძმარი და ზაფრანა გემოვნებით.
მომზადების წესი:
გაარჩიეთ ყვავილოვანი კომბოსტო, გარეცხეთ, მოათავსეთ მდუღარე მარილწყალში და მოხარშეთ, შემდეგ გადაწურეთ და ზეთში შეწვით ყველა მხრიდან ისე, რომ შიგნით ცოტა კრატუნა იყოს. ნიგოზი, ნიორი, მარილი და სუნელები და ერთი ჭიქა წყალი მოვათავსოთ ბლენდერში და კარგად დავაბლენდეროთ, ნელ-ნელა დავუმატოთ წყალი და სასურველ სიქეზე დავაყენოთ, ჩავალაგოთ შემწვარი ყვავილოვანი კომბოსტოს ტოტები ბაჟეში, სასურველია დავტოვოთ რამდენიმე საათი რომ ბაჟე კარგად გაუჟჯდეს.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |