Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

შინაური პური - ხრაშუნა ქერქით და ფუმფულა გულით / shinauri puri - khrashuna qerqit da fumfula gulit
2017-03-08, 0:30 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ფქვილი 1 კგ
თბილი წყალი 625 მლ
მშრალი საფუარი 15 გ
შაქარი 2 ს/კ
მარილი 1 ს/კ
ზეთი 1 ს/კ
ფქვილი მოსაყრელად

მომზადების წესი:
ფქვილი, მარილი, შაქარი და საფუარი ავურიოთ. დავასხათ თბილი წყალი, დავუმატოთ ზეთი და ვზილოთ დაახლოებით 5-7 წთ., რომ ცომი ელასტიკური გახდეს. შემდეგ გადავიტანოთ ფქვილმოყრილ სუფთა თასში და ვაცადოთ აფუება. ცომის მასა ორჯერ რომ გაიზრდება, ამოვაგუნდავოთ, დავდოთ ფქვილმოყრილ საცხობ ფორმაზე. დავსეროთ დანით და მოვაყაროთ ფქვილი. ვაცხოთ 180 გრადუსზე 25-30 წთ., სანამ ღია ყავისფერს მიიღებს.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: მზარეული, კულინარია, პური, kulinaria, xrashuna, ხრაშუნა, fumfula, khrashuna, puri, ფუმფულა ნანახია: 1019 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]