ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში / yvavilovani kombosto bajeshi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ყვავილოვანი კომბოსტო ბაჟეში / yvavilovani kombosto bajeshi

შემადგენლობა:
1 კგ. ყვავილოვანი კომბოსტო,
1,5 ჩაის ჭიქა ნიგოზი,
4-5 კბილი ნიორი,
სამ–სამი ძირი მწვანილი, წიწაკა, მარილი, ძმარი და ზაფრანა გემოვნებით.

მომზადების წესი:
გადაარჩიეთ ყვავილოვანი კომბოსტო, გარეცხეთ, მოათავსეთ მდუღარე მარილწყალში და მოხარშეთ, შემდეგ გადაწურეთ და გააციეთ.
დანაყეთ ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ზაფრანა. ნიგვზიდან გამოხადეთ ზეთი. ნიგვზიანი მასალა გახსენით ძმარში, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, ყველაფერი მარილთან ერთად აურიეთ მოხარშულ კომბოსტოში, მიღებული კერძი გადაიტანეთ შესაფერის ჭურჭელში. მოასხით გამოხდილი ზეთი და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ბროწეულის მარცვლები.

გემრიელად მირთვით!






გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



2014-02-01, 5:43 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, კომბოსტოს მხალი, სალათები, baje, yvavilovani kombosto bajeshi, yvavilovani kombosto nigvzit, ყვავილოვანი
ნანახია: 1108 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: