მთავარი » ფაილები » ვიდეოები |
უგემრიელესი ჰამბურგერის მომზადება სახლის პირობებში / ugemrielesi hamburgeris momzadeba sakhlis pirobebshi
2018-05-12, 1:24 PM |
გთხოვთ, გამოიწერეთ არხი — youtube.com/channel/UCNiwA8P5jWyHDrq8ckUSHWA
კულინარების სამოთხე — facebook.com/kulinariarecepti
და ასევე გაეცანით გვერდს ვიდეოს მომწოდებელ გვერდს "მოხრაკული TV" — facebook.com/mokhrakuliTV
შემადგენლობა:
კარტოფილი : 4 ცალი ( 0,3 ₾ )
1) 400 გ ფარში (4 ₾ )
2) პატარა ტუკი ( 0,4 ₾ )
3) ქამა სოკო ( 1,5 ₾ )
4) ყველი ( 4,5 ₾ ) ჩედარის
5) რძე ( 3 ₾ ) მაგრა მე გამოვიყენე სოფლის
6) ჰამბურგერის პური ( 1 ცალი 0,55 ₾ )
7) ხახვი 1 ცალი საშუალო ზომის
8) მარილი , ფარშის საკმაზი , პაპრიკა და წითელი წიწაკა
9) სალათის ფურცელი და პომიდორი ( ერთი ცალი )
10 ) კვერცხი ერთი ცალი ( 0,35 ₾ )
11) წიწაკის მჟავე ( შაურმებში რომ ამატებეთ) ( 0,7₾ )
მომზადების წესი:
1) შევასუნელოთ საქონლის ფარში , დავუმატოთ : 1 ცალი კვერცხი , რომ შეწვის დროს არ დაიშალოს , ფარშის საკმაზი , პაპრიკა და წითელი წიწაკა გემოსთვის , მოვურიოთ 10 წუთი და დავაფაროთ თავზე პოლიეთილენის პარკი
2) მოვამზადოთ სოუსი : მოვთუშოთ ხახვი და სოკო ( ოღონდ ჯერ ხახვი და შემდეგ დავუმატოთ სოკო ) , მოთუშვის შემდეგ ვამატებთ 150-170 მლ რძეს და ვურევთ 15 წუთის მანძილზე დაბალ ცეცხლზე . 15 წუთის ამოწურვის შემდეგ ვამატებთ მარილს და მდნარ ყველს
3) საქონლის ფარშს ვაძლევთ მრგვალ ფორმას და ვაბრტყელებთ . ვწვავთ 10-15 წუთის მანძილზე ( ოღონდ ჯერ მაღალ ცეცხლზე გარეგნობისთვის და შემდეგ დაბალ ცეცხლზე საბოლოო მომზადებისთვის )
4) ასევე შეგიძლიათ პურს წაუსვათ კარაქი და იმავე ტაფაზე ცოტა შეათბოთ ( რომ უკეთესად დარბილზეს )
5) ბოსტნეულს დაჭრა დამავიწყდა რომ დამეწერა თავშივე მაგრამ ისედაც იცით რომ ბოსტნეული უნდა დაჭრათ :D
6) ახლა დროა ავაწყოთ ჩვენი ჰამბურგერი : ვდებთ პურს --- სოუსს --- სალათის ფურცელს --- კატლეტს ყველით ---- სოუსი ---პომიდორი ---- ცოტა სოუსი ----- ისევ კატლეტი --- ცოტა სოუსიი ---- პურიი
7) გამოიწერეთ გვერდი რადგან თქვენი გამოხმაურება მაძლევს უდიდეს მოტივაციას რომ ვიდეოების გადარება არ შევწყვიტო.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |