Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ტოლმა ცხვრის ხორცით / tolma ckhvris khorcit (kulinaria, mzareuli, receptebi)
2013-08-20, 1:49 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კგ ცხვრის რბილი ხორცი,
2 თავი ხახვი,
1 ღვინის ჭიქა მრგვალი ბრინჯი,
100 მლ წყალი,
2 კბილი ნიორი,
1 კონა ქინძი,
40-45 ცალი ვაზის მოზრდილი ფოთოლი,
1-2 ჩ.კ. ძირა,
საწებელი - 0.5 ლ მაწონი,
1 ჩ.კ. დანაყილი ნიორი,
პილპილი, მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:
კარგად გარეცხილი ვაზის ფოთლები მოვწალოთ მდუღარე წყალში. ხორცი, ხახვი, ქინძი და ნიორი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ფარშს დავუმატოთ წყალი, ბრინჯი, მარილი, პილპილი, ძირა და მოვზილოთ. ვაზის ფოთლებზე გადავანაწილოთ ფარში, შევახვიოთ და ჩავაწყოთ სქელძირიან ქვაბში, დავაფაროთ თეფში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ტოლმებს მოადგეს და მოვხარშოთ ბრინჯისა და ფოთლების მომზადებამდე. საწებლის ინგრედიენტები შევურიოთ და გავთქვიფოთ. ტოლმა სუფრასზე მივიტანოთ საწებელთან ერთად.





გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, rogor davamzado, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, როგორ დავამზადო ნანახია: 1604 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]