megruli sulguni
| 2014-03-20, 4:28 PM |
masala:
axali imeruli yveli 1kg.
rdze (shrati (sveli) an wyali) 3l.
marili gemovnebit.
momzadeba:
qvabshi gavacxelot wyali, rdze an sveli, 70-80 °?.–mde da gadmovdgat gazquridan. yveli davchrat sashualo zomis nachrebad da chavawyot rdzeshi (svelshi an wyalshi), yvelian masas vuriot xis kovzit 7–10 wuti, vecadot plastiurobamde miviyvanot. yvelis masa movatavsot dafaze da daviwyot sulgunis formireba: gareta gverdebi burtiseburad avukecot shignit da kvlav gavabrtyelot burti, es procedura gavimeorot ramodenimejer (sanam ar gamagrdeba). shemdeg xelebit shemovasworot gverdebi da mivcet forma. yveli chavdot civ wyalshi 2 saatit – gamagrebistvis da formis micemistvis. momzadebuli comi movatavsot mrgval formaze, movayarot marili, davdgat civ adgilas (survilisamebr shegvidzlia mivirtvat ramodenime saatis shemdegac, magram am shemtxvevashi yveli magari ar aris, 2–3 saatis shemdeg aris ufro gemrieli).
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: რეცეპტი, მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, recepti, kulinaria, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado
|
ნანახია: 3189 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 2.0/1 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]