შემადგენლობა: 1 კგ. მწვანე ლბიო მწვანილები: ქინძი ,ოხრახუში, რეჰანი 4 კბ. ნიორი 150 მლ. მაიონეზი მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი: ლობიო გაბრეცხოთ , მოვატეხოთ თავ- ბოლო. ავიღოთ ლობიო რამოდენიმე ერთად როგორც მწვანილები ისე დავჭრათ პატარა ნაწილებად, ან ხელით დავტეხოთ. ჩავყაროთ ქვაბში დავასხათ ნახევრამდე წყალი და მოვხარშოთ კარგად.( მე ორთქლის ქვაბში მოვხარშე. მოხარშულს წვენი გადაუწუროთ საწურზე და გადმოვიღოთ თასზე. მწვანილები დავჭრათ წვრილად, ნიორი დავჭყლიტოთ საჭყლეტზე. დაჭრილი მწვანილები და ნიორი დავაყაროთ გაგრილებულ ლობიოს, დავაყაროთ მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით. დავასხათ მაიონეზი. ყველაფერი აურიოთ კარგად ერთმანეთში.