გაწმონდეთ კარგად დამწიფებული კომში (ბია), გააცალეთ სათესლე ბუდე და გაატარეთ ხორცსატყეპ მანქანაში, შემდეგ ხილის რბილობისაგან გამოწურეთ წვენი და ჩაასხით დიდ ბოთლში. თითოეული 6 გირვანქა ბიისაგან გამონაწურ წვწნზე მიუმატეთ 1,5 ბოთლი კარგი სპირტი, თუ სპირტი არა გაქვთ მაშინ ერთი ბოთლი გაწმენდილი არაყი, ჩააყარეთ 2,5 გირვანქა შაქარი, 2-2,5 მისხალი დარიჩინი და 1-2 მისხალი მიხაკი, დადგით მზეზე 2-3 კვირის განმავლობაში და შემდეგ ტილოში გაწურული შეინახეთ ბოთლში.