ხორცისა და ბრინჯის სალათა / khorcisa da brinjis salata
| 2014-04-16, 3:00 PM |
300 გრ ბრინჯი, 0,5 ლ წყალი, 3 თავი ხახვი, 3 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი, 4 კბილი ნიორი, 500 გრ გატარებული ხორცი, 2 ც ბულგარული ტკბილი წიწაკა, 300 გრ ისპანახი, 6 ც ლიმონი, ქინძი, წითელი მწარე წიწაკა, მარილი - გემოვნებით.
ბრინჯი გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და გავაჩეროთ 1 საათი. ხახვი გავფცქვნათ, გავრეცხოთ, წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ ზეთში. ნიორი დავჭყლიტოთ, ჩავდოთ ტაფაში, სადაც ხახვი მოვშუშეთ, იქვე ჩავდოთ ხორცი და შევწვათ, ვიდრე ხორცი არ გახდება ოდნავ ხრამუნა. მოვაყაროთ მარილი და წითელი წიწაკა. გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ ისპანახი, დავჭრათ. ჩალისებურად დავჭრათ ბულგარული წიწაკა ყველაფერი გადავიტანოთ დიდ ქვაბში ან ჯამში, დავამატოთ ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ პილპილი და მარილი - გემოვნებით. ყველაფერი კარგად გადავურიოთ, გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: სალათი, კულინარია, სალათა, kulinaria, სალათები, salatebi, კულინარიული კერძები, salata, მზარეული რეცეპტები, salati
|
ნანახია: 1370 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]