Загрузка...
ბადრიჯანი ნივრით / badrijani nivrit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ბადრიჯანი ნივრით / badrijani nivrit


2013-09-20, 11:32 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კგ ბადრიჯანი
3 თავი ხახვი
1 თავი ნიორი
1‐1 კონა მწვანილი
0,5 ჩ/ჭ ძმარი
ზეთი საჭიროებისამებრ
მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
მრგვალ ნაჭრებად დაჭრილ ბადრიჯანს მოვაყაროთ მარილი და 1 საათის შემდეგ გავწუროთ. დავაწყოთ ზეთიან ცხელ ტაფაზე და ორივე მხრიდან შევწვათ. ძმარი წამოვადუღოთ, დავუმატოთ დანაყილი ნიორი და მოვასხათ ტეფშზე დაწყობილ შემწვარ ბადრიჯანს. შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი რეჰანი, ოხრახუში, კამა, ქინძი, დაკეპილი ხახვი და წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი.

მასალის წყარო: FB Page - კულინარია სამზარეულო - Лучшие рецепты, кулинария




გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: mzareuli, рецепт, kulinaria, gemrieli receptebi, продукты, gemrieli kerdzebi, receptebi, кулинария, лучшие рецепты
ნანახია: 713 | რამოტვირთვები: 0 | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0