მომზადების წესი:
დასანამი სიროფის მისაღებად წყალი და შაქარი ავურიოთ და წამოვადუღოთ. დავუმატოთ ლიმონის წვენი და ცოტა კიდევ ვადუღოთ. გავაგრილოთ, დავუმატოთ დაჭყლეტილი ჟოლლოები. და კარგად მოვურიოთ.
ნახევარი შაქარი და რძე ავურიოთ ქვაბში და წამოვადუღოთ. ცაკლე ავურიოთ დარჩენილი შაქარი და კვერცხის გულები. დავუმატოთ ვანილი და სახამებელი. მიღებული მასა ჩავასხათ რძეში და გავაგრძელეთ კრემის ხარშვა გასქელებამდე. გადმოვდგათ ქვაბი, დავუმატოთ კარაქი, კარგად ავურიოთ და გავაგრილოთ მაცივარში. ღრმა ჭურჭელში ჩავალაგოთ დანამული ორცხობილა, წავუსვათ კრემი და დავალაგოთ მარწყვი. გავიმეოროთ პროცედურა სანამ ჭურჭელი არ შეივსება. თავზე მოვაყაროთ ორცხობილის ნაფშვენები და მოვრთოთ ჟოლოთი და მარწყვით. ტორტი რამდენიმე საათით გავაციოთ მაცივარში და ისე მივირთვათ.