Загрузка...
ტრიუფელი / triufeli - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ტრიუფელი / triufeli


2016-10-12, 12:25 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ჰერკულესი (წმინდა) - 500 გრ
კარაქი ნაგემი - 200 გრ
კაკაო - 5 სუფრის კოვზი
შაქარი - 3 სუფრის კოვზი
ვანილი - 1 შეფუთვა
ქოქოსის ფანტელი - 2 შეფუთვა

მომზადების წესი:
ჩავყაროთ ჯამში ჰერკულესი, კაკაო, შაქარი და ვანილი. კარგად ავურიოთ და შემდეგ შევურიოთ კარაქი ნაგემი. როდესაც კარგად შეერევა ყველა ინგრედიენტი გავაკეთოთ პატარა ბურთულები და ამოვავლოთ ქოქოსის ფანტელში. შევდგათ ერთი საათით მაცივარში და ტრიუფელიც მზად არის.

ნატო კობალაძე


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: kulinariamzareuli | ტეგები: herkulesi, ჰერკულესი, gerkulesi, ქოქოსის ფანტელი, კარაქი ნაგემი, triufeli, kulinaria mzareuli recepti, qoqosis fanteli, ტრიუფელი, karaqi nagemi
ნანახია: 318 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0