Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები უცხო ენებზე

Магуро-татаки — рецепт
2013-03-02, 4:40 AM
www.auf.ge -

Необходимые продукты:
филе тунца
черный молотый перец

Способ приготовления:
Татаки — это способ быстрой обжарки, при котором рыба остаётся сырая внутри.
Филе тунца посыпать молотым черным перцем и быстро обжарить со всех сторон на сильно разогретой сковороде без масла.
Остудить и нарезать тонкими ломтиками.
Подавать с рисовой вермишелью, маринованным имбирем и васаби.

Приятного аппетита!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები უცხო ენებზე | დაამატა: koxo | ტეგები: სალათი, კულინარია, სალათა, mzareuli, kulinaria, სალათები, რეცეპტები, salatebi, receptebi, salata ნანახია: 1182 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]