Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

პამიდვრის სუპი ნაღებით / pamidvris supi naghebit
2017-10-09, 12:01 PM
www.auf.ge -

400 გრ დაკონსერვებული ბულგარული წიწაკა, 1 ლ პამიდვრის წვენი, 4 გადამწიფებული პამიდორი, 300 მლ ქათმის ბულიონი, 450 მლ ფორთოხლის ახალდაწურული წვენი, 2 ჩ/კ შაქარი, 3 ტოტი როზმარინი, მარილი და პილპილი
როზმარინის ტოტს დავაპუტოთ ფოთლები და ჩავყაროთ ბლენდერში, დავუმატოთ, ბულგარული წიწაკა, პამიდვრის წვენის ნახევარი, შაქარი, პამიდვრები და ვაქციოთ პიურედ. გადმოვასხათ ქვაბში ფორთოხლის წვენთან, ბულიონთან და დარჩენილ პამიდვრის წვენთან ერთად და წამოვადუღოთ. დავუწიოთ ცეცხლი და ვადუღოთ კიდევ 10 წუთი. შევამარილ შევაპილპილოთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, რეცეპტი, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, recepti, kulinaria, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 887 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]