მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
მადიარული გულიაში / madiaruli guliashi
2017-10-09, 11:45 AM |
750 გრ საქონლის ხორცი (ბეჭი), 5 დიდი ზომის წითელი ხახვი, 4 ს/კ გადამდნარი ქონი, 1 ჩ/კ მარილი, 1 ს/კ დაფქული პაპრიკა, 2 ს/კ ტომატ-პასტა, 1 ჩ/კ კვლიავი, ½ ლ საქონლის ხორცის ცხელი ბულიონი, 1 ჩ/კ დაფქული ცხარე წიწაკა
ხორცი დავჭრათ 2 სმ-იან კუბიკებად. ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და გაოქროსფერებამდე მოვთუშოთ ქონში. მერე დავუმატოთ ხორციც და დავბრაწოთ კარგად. დავუმატოთ მარილი, პაპრიკა, წიწაკა, ტომატ-პასტა და კვლიავი. ბოლოს დავასხათ ცხელი ბულიონი, ქვაბს თავსახური დავაფაროთ და ძალიან დაბალ ცეცხლზე ვთუშოთ 2 საათი. მერე კი მივირთვათ
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |