Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

სეგედიური გულიაში / segediuri guliashi
2017-10-09, 11:42 AM
www.auf.ge -

650 გრ ღორის ხორცი (ბეჭი), 2 ხახვი, 3 ს/კ ღორის ქონი, 1 ს/კ დაფქული ცხარე წიწაკა, 1 ჩ/კ მარილი, 3 წითელი ბულგარული წიწაკა, 2 კბილი ნიორი, 1 ჩ/კ კვლიავი, 3 ს/კ ტომატ-პასტა, 500 გრ კომბოსტოს მწნილი, 1/8 ლ არაჟანი, 2 ს/კ ფქვილი
ხორცი დავჭრათ 3 სმ-იან კუბიკებად. ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად და მოვთუშოთ ქონში. ხახვი გამჭვირვალე რომ გახდება, დავუმატოთ წიწაკა და 3 ს/კ წყალი. წყალი რომ ამოორთქლდება, მოთუშულ ხახვში ჩავამატოთ ხორცის კუბიკები და დავბრაწოთ. დავუმატოთ მარილი, ქვაბს დავახუროთ თავსახური და ვთუშოთ დაახლოებით 10 წუთი დაბალ ცეცხლზე. დავჭრათ ბულგარული წიწაკა ჩხირებად, ნიორი კი ძალიან წვრილად და ტომატ-პასტასასთან და კვლიავთან ერთად გავხსნათ ცოტა წყალში და დავასხათ ხორცს. 20 წუთის შემდეგ ჩავუმატოთ დამწნილებული კომბოსტოც და ვთუშოთ კიდევ 30 წუთი. არაჟანში გადავურიოთ ფქვილი და დავუმატოთ გულიაშს. ქვაბს თავი გადავხადოთ და კიდევ 10 წუთი ვთუშეთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, რეცეპტი, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, recepti, kulinaria, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 662 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]