Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ცხვრის ხორცის გულიაში / xbos xorcis guliashi
2017-10-09, 11:40 AM
www.auf.ge -

300 გრ ღორის გამოყვანილი ქონი (სალა), 200 გრ ცხვრის ხორცი, 2 ხახვი, 100 გრ სტაფილო, 1 მწვანე ბულგარული წიწაკა, 4 პამიდორი, 2 ს/კ კარაქი, 1 ლ ცხელი წყალი, 1 ჩ/კ მარილი, 1 ს/კ დაფქული პაპრიკა, ¼ ლ ნაღები, რამდენიმე მარცვალი პილპილი
ხორცი და ქონი დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად. ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყა. სტაფილო დავჭრათ თხელ რგოლებად. წიწაკა დავჭრათ ჩხირებად. გავაცხელოთ კარაქი და მოვთუშოთ ხახვი. დავუმატოთ ხორცი და დავბრაწოთ ყველა მხრიდან. დავუმატოთ სტაფილო, წიწაკა და კუბიკებად დაჭრილი პამიდორი. დავასხათ ცხელი წყალი. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. ქვაბს თავსახური დავაფაროთ და დაბალ ცეცხლზე ვთუშოთ საათის განმავლობაში. ჭამის წინ დავუმატოთ ნაღები.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, რეცეპტი, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, recepti, kulinaria, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 883 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]