მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ხბოს ხორცი პაპრიკაში / khbos khorci paprikashi
2017-10-09, 11:38 AM |
600 გრ ხბოს ხორცი (ბეჭი), 2 ხახვი, 4 ს/კ გადამდნარი ქონი (შეგიძლიათ შეცვალოთ კარაქით), 1 ს/კ დაფქული პაპრიკა, 1 ჩ/კ მარილი, 2 წითელი ბულგარული წიწაკა, 2 პამიდორი, 0,2 ლ არაჟანი, 2 ჩ/კ ფქვილი
ხორცი დავჭრათ 3 სმ-იან კუბიკებად. ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად და მოვთუშოთ ქონში. ხახვი გამჭვირვალე რომ გახდება, დავუმატოთ წიწაკა და 3 ს/კ წყალი. წყალი რომ ამოორთქლდება, მოთუშულ ხახვში ჩავამატოთ ხორცის კუბიკები და დავბრაწოთ. დავუმატოთ მარილი, ქვაბს დავახუროთ თავსახური და ვთუშოთ დაახლოებით 10 წუთი დაბალ ცეცხლზე. დავჭრათ ბულგარული წიწაკა ჩხირებად, პამიდორს გავაცალოთ კანი და დავჭრათ კუბიკებად და დავუმატოთ ხორცს. ვთუშოთ კიდევ 30 წუთი თავდახურულ ქვაბში. საჭიროების შემთხვევაში წყალი ჩავამატოთ ხოლმე, რომ არ მიიწვას. არაჟანში გადავურიოთ ფქვილი და დავუმატოთ გულიაშს. მერე კი გემრიელად მივირთვათ.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |