Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ალიგოტი - Aligot (Larousse Gastronomique-ს რეცეპტით)
2017-10-08, 8:01 PM
www.auf.ge -

1 კგ კარტოფილის ფონდანტისგან (ძალიან დაბალ ცეცხლზე კარაქში გამომცხვარი კარტოფილი) მოვამზადოთ პიურე, დავუმატოთ 2 კბილი დაჭყლეტილი ნიორი, 1 ს/კ ბეკონისგან გამომდნარი ქონი და ცოტაოდენი რძე პიურეს გასათხელებლად. პიურე შემოვდგათ ბონ მარიზე (მდუღარე წყლის აბაზანაზე), დავუმატოთ 575 გრ თხლად დაჭრილი ყველი Laguiole (ან სულგუნი) და კარგად ჩავზილოთ ხის ჩოგნით. ვზილოთ სანამ ყველი არ გადნება და პიურეში არ გადაიზილება. პიურე რბილი, ელასტიური და პრიალა რომ გახდება, ალიგოტი მზადაა.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, რეცეპტი, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, recepti, kulinaria, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 1065 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]