Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

კვერცხი - ორსინი / kverckhi - orsini
2017-07-02, 2:55 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ჩ/კ მარილი
50 გრამი კარაქი

მომზადების წესი:
1. კვერცხის გული და ცილა ერთმანეთისგან განაცალკევეთ. ცილას დაამატეთ ცოტაოდენი მარილი და ათქვიფეთ. პერგამენტის ფურცელი გაშალეთ, გადაუსვით კარაქი.
2. კოვზით პერგამენტის ქაღალდზე ათქვეფილი ცილა გადაიტანეთ და ცოტათი ჩააღრმავეთ.
3. ამ ჩაღრმავებულ ადგილას კვერცხის გული მოათავსეთ. შედგით ღუმელში. აცხვეთ 10-15 წუთის განმავლობაში 180 გრადუს ტემპერატურაზე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: რეცეპტი, მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, recepti, kulinaria, receptebi, rogor movamzado, როგორ მოვამზადო ნანახია: 1500 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]