Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ქათმის ხორცისგან დამზადებული რულეტი ბოთლში / qatmis khorcisgan damzadebuli ruleti botlshi
2017-06-27, 11:47 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1.3 - 1.5 კგ ქათმის ხორცი

მომზადების წესი:
1. ქათმის ხორცი თანაბარი ზომის ნაჭრებად დაჭერით. ჩააწყვეთ სქელკედლიან ტაფაში. არ დაამატოთ არანაირი ზეთი. დააფარეთ თავსახური. დაბალ ცეცხლზე დაიწყეთ ქათმის მოთუშვა თავისივე წვენში. ცოტაოდენი მარტილი და პილპილი დაამატეთ. პროცესი 35-45 წუთი უნდა გაგრძელდეს.
2. ჟელატინი ცხელ წყალში გახსენით. მოთუშვის შემდეგ ბულიონი ცალკე ჭურჭელში მოათავსეთ, ხორცი კი გააცივეთ. გახსნილი ჟელატინი ბულიონს შეურიეთ. კაკალი მშრალ ტაფაზე მოათავსეთ და ცოტა შეათბეთ. დაამატეთ ხორცს კაკალი, წვრილად დაჭრილი ნიორი, მარილი, სანელებლები, ბულიონი. გააცივეთ.
3. აიღეთ სუფთა პლასტმასის ბოთლი, მოაჭერით ყელი და აავსეთ მიღებული მასით. ბოთლი მაცივარში რამდენიმე საათით შედგით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: კულინარია, მზარეული, რეცეპტი, mzareuli, kulinaria, recepti, რეცეპტები, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 1397 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]