Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

სოუსი მარინარას რეცეპტი საქონლის ხორცთან ერთად / sousi marinaras recepti saqonlis khorctan ertad
2017-06-27, 11:19 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
500 გრამი საქონლის ხორცი
2 ჭიქა ტომატის პასტა
1 ჭიქა წყალი
3 ჭიქა პომიდვრის პურე
5-6 ნივრის კბილი, დაჭყლეტილი
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
2 ს/კ შაქრის გრანულები
2 ჩ/კ გამხმარი თავშავა
2 ჩ/კ ხახვის ფხვნილი
1 ჩ/კ ნივრის ფხვნილი
1 ჭიქა ახალი ბაზილიკა
მარილი და პილპილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
1. გააცხელეთ ზეთი დიდ ქვაბში და ხრაკეთ ნიორი 2-3 წუთით. დაუმატეთ დაჭრილი საქონლის ხორცი და 5 წუთის განმავლობაში ამზადეთ.
2. ტომატის პასტა, პომიდვრის პიურე, შაქარი, ბაზილიკა, ხახვის ფხვნილი, ნივრის ფხვნილი, მარილი, პილპილი, თავშავა დაამატეთ. აურიეთ კარგად. წყლის დამატება არ დაგავიწყდეთ.
3. ამზადეთ 2 საათის განმავლობაში. ხშირად ურიეთ. მიირთვით ცხელი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: კულინარია, მზარეული, რეცეპტი, mzareuli, kulinaria, recepti, რეცეპტები, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 947 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]