Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ნაყინის სენდვიჩის რეცეპტი / nayinis sendvichis recepti
2017-06-27, 10:31 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1/2 ჭიქა კარაქი (ოთახის ტემპერატურის)
3/4 ჭიქა ყავისფერი შაქარი
1/3 ჭიქა შაქარი
2 ც. კვერცხი (ოთახის ტემპერატურის)
1/2 ჩ. კ ვანილის ექსტრაქტი
1 1/4 ჭიქა + 2 ს. კ ფქვილი
3/4 ჭიქა კაკაო
1/4 ჩ. კ სოდა
1/2 ჩ. კ გამაფხვიერებელი
1 ჭიქა რძე (ოთახის ტემპერატურის)
2 კგ. ნაყინი

მომზადების წესი:
1. გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუს ცელსიუსზე. ჯამში მიქსერით ათქვიფეთ ორივენაირი შაქარი კარაქთან ერთად. როცა მასა ფუმფულა გახდება, სათითაოდ შეათქვიფეთ კვერცხი, შემდეგ დაუმატეთ ვანილის ექსტრაქტი და კარგად ათქვიფეთ.
2. ცალკე ჯამში აურიეთ ფქვილი, კაკაო, გამაფხვიერებელი, სოდა და მარილი. გადაურიეთ მიღებული ორი მასა ერთმანეთს რძის მეშვეობით და კარგად აურიეთ.
3. გამოაცხვეთ ცხიმით დამუშავებულ საცხობ ჭურჭელში ცომი თხელ ფენად. აცხვეთ 10-15 წუთის განმავლობაში. ამასობაში გამოიღეთ ნაყინი მაცივრიდან, რომ ოდნავ შერბილდეს. ააწვყვეთ გაგრილებული ნამცხვრითა და ნაყინით სენდვიჩები, გაახვიეთ პლასტიკურ ქაღალში და გაყინეთ მინიმუმ 2 საათით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: კულინარია, მზარეული, რეცეპტი, mzareuli, kulinaria, recepti, რეცეპტები, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 1116 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]