Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ხინკალისა და პელმენის იდეალური ცომის საიდმულო შეფ-მზარეულებისგან / khinkalisa da pelmenis idealuri comis saidumlo shef-mzareulebisgan
2017-06-26, 7:12 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ფქვილი - 2 ჭიქა (შესაძლოა, მეტიც დაგჭირდეთ)
კვერცხი - 1 ცალი
გაყინული წყალი - 100 მლ
მარილი - 1 ჩ/კ

მომზადების წესი:
გაცერით ფქვილი. კვერცხი ათქვიფეთ წყალსა და მარილთან ერთად და თანდათანობით შეურიეთ ფქვილი (და არა პირიქით).
მოზილეთ ცომი და შეახვიეთ საკვების შესაფუთ ცელოფანში, შედეთ მაცივარში 2-3 საათით.
სიცივე ცომს ერთგვაროვანსა და ელასტიკურს გახდის, შესაბამისად კი იდეალური იქნება ხარშვისას.
ამის შემდეგ, სანამ გააბრტყელებდეთ, გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან და 30 წუთი გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: კულინარია, მზარეული, რეცეპტი, mzareuli, kulinaria, recepti, რეცეპტები, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 1480 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]