Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ატმის მურაბა გორელი დიასახლისისგან / atmis muraba goreli diasakhlisisgan
2017-06-18, 10:39 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კილოგრამი ატამი atami
800 გრამიდან — 1 კილოგრამამდე შაქარი

მომზადების წესი:
ამ მურაბისთვის დიდი ზომის, სახრავი და მაგარი ატამი უნდა შეარჩიოთ. გათალეთ, გაჭერით თითოეული 4 ნაწილად (თუ არც ისე დიდია, 2 ნაწილადაც შეიძლება. ამ ურაბას დიდი ზომის ნაჭრები უხდება). დაჩხვლიტეთ და შაქართან ერთად ფენა-ფენად მოათავსეთ სამურაბე ჭურჭელში. გააჭერეთ ასე მინიმუმ 3 საათი, თუმცა მთელი ღამითაც შესაძლებელია.
ამ დროის განმავლობაში ატამი იმდენ წვენს გამოუშვებს, რომ წყლის დამატება საჭირო აღარ იქნება. წამოადუღეთ მურაბა. 1-2 წუთი დუღილის შემდეგ ცეცხლიდან გადმოდგით და გააცივეთ. როცა კარგად გაგრილდება, მეორედ დადგით ცეცხლზე და ხარშეთ საბოლოო მომზადებამდე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: რეცეპტი, მზარეული, კულინარია, mzareuli, რეცეპტები, recepti, kulinaria, receptebi, rogor movamzado, როგორ მოვამზადო ნანახია: 1480 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]