Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

დაჩურჩული ლობიო ნიგვზით / dachurchuli lobio nigvzit
2017-06-18, 6:45 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ლობიო - დაჩურჩული, 1 კგ
გატარებული ნიგოზი - 1 ჭიქა
პრასი - 2 ღერი
ხახვი - 1-2 თავი
ნიორი 4-5 კბილი
უცხო სუნელი - და ხმელი ქინძი - გემოვნებით
ქინძი - 1 დიდი კონა
ოხრახუში - 1 დიდი კონა
შაშკვლავი - 1 კონა
მწვანე წიწაკა, ცხარე - 1 ცალი
მარილი და წიწაკა
ძმარი

მომზადების წესი:
ლობიოს დავასხათ წყალი და დავდგათ ცეცხლზე. 5 წუთის დუღილის შემდეგ დავუმატოთ დაჭრილი პრასი. ნიგოზს დავუმატოთ ძმარი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, მარილი, წიწაკა, დანაყილი ნიორი და თხლად დაჭრილი ხახვი. მასა კარგად ავზილოთ. როცა ლობიო მოიხარშება, ნიგვზის მასა შევურიოით. წამოდუღებისთანავე დავაყაროთ დაჭრილი მწვანილი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.

წყარო — ჟურნალი "გემრიელი" (აგვისტოს ნომერი)


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: კულინარია, მზარეული, რეცეპტი, mzareuli, kulinaria, recepti, რეცეპტები, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 1000 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]