Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ნიგვზიანი ბადრიჯანი შაშკვლავით / nigvziani badrijani shashkvlavit
2017-06-18, 6:42 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ბადრიჯანი - 1 კგ
გატარებული ნიგოზი - 350 გ
ხახვი - 2-3 თავი
უცხო სუნელი - 1 ს/კ
ყვითელი ყვავილი - 1 ს/კ
ქინძი - 1 კონა
შაშკვლავი - 1 კონა
ნიორი - 5 კბილი
ძმარი
მარილი და წიწაკა
ზეთი შესაწვავად
ბროწეულის მარცვლები - მოსართავად

მომზადების წესი:
ბადრიჯანი თხელ ფენებად დავჭრათ და მარილი მოვაყაროთ. 20 წუთში ბადრიჯნები გამდინარე წყალში გავავლოთ (არ გავწუროთ!) და გაცხელებულ ზეთში შევწვათ. ნიგოზი, ნიორი, შაშკვლავი და ქინძი დავნაყოთ. დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ყვითელი ყვავილი, უცხო სუნელი, მარილი და წიწაკა. მასას დავასხათ ძმარი და ხელით ავზილოთ. ნიგვზიანი მასა წავუსვათ ბადრიჯნებს, მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები და გადავკეცოთ.

წყარო — ჟურნალი "გემრიელი" (აგვისტოს ნომერი)


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: კულინარია, მზარეული, რეცეპტი, mzareuli, kulinaria, recepti, რეცეპტები, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 815 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]