Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ყველის საფანელში და ნაღების სოუსში შემწვარი სკუმბრია / yvelis safanelshi da nagebis sousshi shemwvari skumbria
2017-06-18, 2:49 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
სკუმბრია - 2 ცალი
ნიორი - 2 კბილი
კეფირი - 1 ს/კ
საფანელი - 2 ს/კ
ყველი (მაგარი სახეობის) - გახეხილი, 2 ს/კ
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
ნაღები - 2 ს/კ

მომზადების წესი:
დანაყეთ ან წვრილად დაჭერით ნიორი და შეურიეთ ნაღებსა და კეფირს.
წვრილ სახეხზე გახეხეთ ყველი და შეურიეთ საფანელი.
კარგად გარეცხეთ და გაასუფთავეთ თევზი და დაჭერით თანაბარ ნაჭრებად.
მოათავსეთ თევზი გამოსაცხობ ფორმაზე, მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
მოასხით ნაღებისა და კეფირის სოუსი და მოაყარეთ ყველისა და საფანელის ნარევი.
გაახურეთ ღუმელი 220 გრადუსზე და მოათავსეთ თევზი გამოსაცხობად 25-30 წუთი.
შემწვარი სკუმბრია სუფრასთან შეგიძლიათ მიიტანოთ კარტოფილთან და ბოსტნეულის სალათთან ერთად.

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: კულინარია, მზარეული, რეცეპტი, mzareuli, kulinaria, recepti, რეცეპტები, receptebi, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado ნანახია: 734 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]