ღორის ხორცი სოკოთი / ghoris khorci sokoti
|
| 2013-03-02, 1:59 PM |
შემადგენლობა:
ღორის ხორცი 600გ,
სოკო 400გრ,
ნაღები – 23%–200მლ.
მარილი , შავი პილპილი და ხმელი ქინძი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
ღორის ხორცის უცხიმო ნაჭრები დაჭერით , ამოსვარეთ მარილში და შავ პილპილში; ტაფაში მოათავსეთ და შეწვით შეწითლებამდე. გადმოდგით, ტაფაში მოათავსეთ დაჭრილი სოკო ( შეგიძლიათ კონსერვირებულიც)და მოთუშეთ. აიღეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელი ღუმელში შესადებად . მასში მოათავსეთ შემწვარი ღორის ხორცი , შემდეგ სოკო და ზემოდან გადაასხით ნაღები. მარილი , შავი პილპილი და ხმელი ქინძი გემოვნებით. გამოაცხვეთ 180° –ზე 30 წუთი. ღორის ხორცი 600გ, სოკო 400გრ, ნაღები – 23%–200მლ. ( არა არაჟანი და არა მაიონეზი).
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
|
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები:
|
| ნანახია: 1548 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]