გოგრა ნიგვზითა და შაქრით / gogra nigvzita da shaqrit ( სამარხვო კერძი / samarxvo kerdzi )
|
| 2014-04-16, 3:57 PM |
500-700 გრ გოგრა, 1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი, 2 სუფრის კოვზი თაფლი, 1/4 ჩაის ჭიქა შაქრის პუდრი.
გოგრას მოვაცილოთ კანი და თესლი, დავჭრათ, მოვათავსოთ მდუღარეწყლიან ქვაბში, დავახუროთ სახურავი, დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ 15-20 წუთი. ნიგოზი დავნაყოთ, დავამატოთ შაქრის პუდრი და ავურიოთ. თბილ, ადუღებულ წყალში გავხსნათ თაფლი და ორი სუფრის კოვზი შაქრის პუდრი. მოხარშული გოგრა დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, გადავიტანოთ თეფშებზე, წავუსვათ გამზადებული ნიგოზი, მოვასხათ თაფლის ვაჟინი. მაგიდასთან მივიტანოთ ცივი.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
|
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები:
|
| ნანახია: 1378 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]