Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

გამომცხვარი ფარშირებული ბულგარული წიწაკა / gamomckhvari farshirebuli bulgaruli tsitsaka
2017-06-26, 11:49 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 ცალი ბულგარული წიწაკა
1 ცალი პომიდორი
200 გრამი ღორის ფარში
100 გრამი მაგარი ყველი
მწვანილი და მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
1. ბოსტნეული გარეცხეთ, ბულგარული წიწაკა შუაზე გაჭერით და თესლი ამოაცალეთ. პომიდორი რგოლებად დაჭერით.
2. ფარშს მარილი მოაყარეთ და სურვილისამებრ, გამოტარებული ხახვი დაუტარეთ. ბულგარულის თითოეული ნახევარი ფარშით კარგად ამოავსეთ. ჩადეთ პომიდვრის ნაჭრები და მოაყარეთ გახეხილი ყველი. ღუმელში 180 გრადუსზე 20-25 წუთით შედგით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად ნანახია: 1012 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]