Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ინდაური ნაღების მარინადში / indauri naghebis marinadshi
2017-06-26, 11:37 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1-1.5 კგ ინდაური
20 გრამი ლიმონის ცედრა
2 ჭიქა ნაღები
1 შეკვრა ქინძი
მარილი და პილპილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
1.დიდ ჯამში ჩააწყვეთ გაყოფილი ინდაური, დაასხით ნაღები, დაუმატეთ ლიმონის ცედრა, ქინძი, მარილი და პილპილი. დააფარეთ საჭმლის შესაფუთი ცელოფანი. შედგით მაცივარში და 8 საათის განმავლობაში გააჩერეთ.
2. ღუმელი 200 გრადუსამდე გაახურეთ. ინდაურის ხორცი მარინადიდან ამოიღეთ და საცხობ ფორმაზე მოათავსეთ. აცხვეთ ნახევარი საათის განმავლობაში.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად ნანახია: 824 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]