მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ინდაური ნაღების მარინადში / indauri naghebis marinadshi
2017-06-26, 11:37 AM |
შემადგენლობა:
1-1.5 კგ ინდაური
20 გრამი ლიმონის ცედრა
2 ჭიქა ნაღები
1 შეკვრა ქინძი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
1.დიდ ჯამში ჩააწყვეთ გაყოფილი ინდაური, დაასხით ნაღები, დაუმატეთ ლიმონის ცედრა, ქინძი, მარილი და პილპილი. დააფარეთ საჭმლის შესაფუთი ცელოფანი. შედგით მაცივარში და 8 საათის განმავლობაში გააჩერეთ.
2. ღუმელი 200 გრადუსამდე გაახურეთ. ინდაურის ხორცი მარინადიდან ამოიღეთ და საცხობ ფორმაზე მოათავსეთ. აცხვეთ ნახევარი საათის განმავლობაში.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |